Trevliga utflykter

Du kan åka på egen hand med hyrbil, eller så åker vi tillsammans. Vi guidar till alla de platser du ser på denna sida samt några till. Vi har en bil med 9 platser, dvs 8 passagerare.

I Bella Vistas närhet finner du såväl rik kultur som vacker natur. Vandringslederna, grottorna, hästarna liksom de gamla vita byarna utspridda i var och varannan dalgång. Här finner du några av alla de möjligheter som Andalusien erbjuder. Till centrum av staden Coin går vi på 15 minuter. Lite längre bort hittar vi bl.a. dessa städer:

© 2013 by Casa Bella Vista

 

www.casabellavista.se

Kontakta oss för bokning eller mer information:

+34 634 360 389
anders1blomqvist@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Córdoba

Vid floden Guadalquivir, och foten av Sierra Morena, ligger Cordoba som var den islamiska staten al-Andalus huvudstad. En av det bästa upplevelserna med att besöka Cordoba är att vandra runt de smala, krokiga gränderna och att hitta små torg och öppna platser där du kan stanna upp, ta en kopp kaffe och njuta av omgivningarna. Det judiska kvarteret nära den stora mosken bjuder på en väldigt speciell atmosfär. Cordoba är en av våra favoritstäder och vi njuter av att besöka staden igen och igen.