Målerikurser

Alla kan måla även de som inte har målat tidigare. Man stimulerar sin inre kreativitet och skaparglädje.

Inget är rätt eller fel, bättre eller sämre.

 

Häng med på en underbar målarresa till Coín, Andalusien i Spanien, 25 km väster om Malaga. Vi bor på Casa Bella Vista, en familjeägd kursgård som ligger i ett lugnt och fridfullt område i den vackra naturen, med många restauranger, barer/caféer och affärer inom gångavstånd.

 

Vi bor på Casa Bella Vista i två och trebäddsrum med frukostbuffé och trerätterslunch och middag inkluderat. Här finns en stor takterrass med fantastisk utsikt över bergskedjor och små städer som breder ut sig längs bergssidorna, flera olika trädgårdar med sittgrupper där man kan sitta och måla, poolområde mm. Inom korta resvägar finns många underbara ställen att åka till för att få inspiration och ta med målargrejor och tillbringa en heldag i en bergsby, i Malagas små mysiga gator eller vid stranden. Från huset kan man vandra och snabbt hitta ställen där man kan sätta sig ner och fånga miljön.

 

Utflykter: Ronda (heldagsutflykt). Vi åker en liten, smal bergsväg dit och en annan stor fin väg via Marbella på vägen hem. Ernest Hemingway och Orson Welles är några av de som har haft Ronda som sitt favoritställe på jorden. Vi kan också besöka Mijas Pueblo, en bergsby med utsikt över havet, och åka ner till Fuengirola och doppa tårna i Medelhavet och/eller en tur till Malaga.

 

Flyg: Ordnar du själv, men vi hjälper gärna till. Norwegian, SAS och Ryanair har direktflyg till Malaga. Det finns även flyg med mellanlandningar (kan ibland bli billigare). I skrivande stund finns flyg som kostar ca 2000 kr t o r.

 

Anmälan & frågor: anders1blomqvist@hotmail.com

 

Kostnad: 7000 kr/pers (exkl flyg) inkl kursavgift, logi, frukostbuffé och 3-rätterslunch och middag, utflykt till Ronda och transporter t.o.r. flyget samt inom Coin. För tips på flygalternativ mm kan ni kontakta oss på Casa Bella Vista: anders1blomqvist@hotmail.com, tel +34 634 360 389, eller 070 59 820 21. www.casabellavista.se      På facebook: sök efter ”Casa Bella Vista” i Coín.

 

 

 

Vi hade en målerikurs 7-14 oktober 2014, olja & akvarell.

 

Här är några bilder från den kursen. Vi gjorde några utflykter och arrangerade en flamencokväll. Vernissage med utställning av veckans alster där även några grannar var inbjudna.