Om oss

Bella Vista är ett litet familjeägt B&B, beläget i en lugn stad som heter Coin, som ligger endast 25 km från Malaga, Fuengirola, Marbella och andra kustorter längs med Costa del Sol i södra Spanien. Runt Coin är det skiftande bergsmiljöer i en mycket vacker natur i södra Spaniens inland, men ändå nära kusten.

 

Välkommen till vårt hus i Coín, Andalusien

Vi är ett svenskt par på 60+ som älskar att ta hand om glada och positiva turister och vi gör vårt yttersta för att ni ska bli nöjda. Vi är annorlunda än andra researrangörer på många sätt. Vi tar hand om våra gäster på ett personligt sätt. Ni blir en del av vår familj under den tid vi är tillsammans.Ni kommer att bo i vårt hus där vi bor som i en familj. Ni kommer att bo i dubbelrum eller trebäddsrum och ha en toalett alldeles intill ert rum och tillgång till många olika terrasser och uteplatser att njuta av.Här tar vi med glädje emot gäster som vill utforska vad Spanien har att bjuda i natur - och kulturväg. Omgivet av naturområden med vackra vandringsleder, cykelvägar och golfbanor, och med närheten till städer som Malaga, Ronda, Granada, Cordoba, Nerja, Cadíz, Sevilla, Gibraltar och Jerez, utgör Bella Vista en perfekt bas för att utforska Andalusien bortom kusten. Vi hjälper gärna till med tips om ”upplägg” för några fina semesterdagar. Vi ordnar också utflykter och guidade turer.Till oss på Bella Vista kan man också komma för att delta i, eller arrangera en egen kurs. Här kan sällskap på 5-12 personer med gemensamma intressen komma för att under några dagar mötas, uppleva, utbyta tankar och berikas. Vi kan också ta emot större grupper. Men då får några inkvarteras i annat boende. Hör av dig om du har egna idéer kring aktiviteter.

 

Ni kan komma för några dagar eller för längre perioder. För att vila, utforska det södra Spanien eller bara njuta under lugna förhållanden i vacker miljö.I grundpriset ingår frukost men ej övriga måltider.

Ett tiotal restauranger finns inom gångavstånd, men ni kan också äta hos oss. Vi lagar gärna till hela måltider eller enklare rätter som t. ex. pajer och sallader, och detta till en lägre kostnad än hos restaurangerna. 

Vi åtar oss också att ordna med födelsedagsfester.Varmt välkommen att höra av dig till oss! Och välkommen till Andalusien.

Anders och Lilian Blomqvist

 

Hur du får ut det mesta av din resa och dina utflykter.På Bella Vista vill vi att du ska ha en fantastisk tid och en viktig del av detta är att se och uppleva den fantastiska historia och bakgrund till de platser du besöker utan att bli behandlad som ett får i en fårskock.Vi har guideböcker som du kan läsa både före, under och efter en utflykt för att förstå bakgrunden till de härliga palats, kyrkor och monument du besöker och vi skjutsar dig ända fram till dörren till dessa sevärdheter. Vi kan också guida på dessa platser. Vi är inga experter, men vi vet vad som brukar intressera besökarna.

Vi har förslag på hur lång tid olika saker tar, men vi uppmuntrar er att utforska och ta så mycket tid ni vill för att få ut så mycket som möjligt av varje utflykt. Vi är mycket flexibla både när det gäller tider och platser att besöka.Vissa tycker att Granada är favoriten, andra säger Cordoba och andra Sevilla. Alla tycker dock att Ronda är helt spektakulärt och älskar de små vita byarna på kullarna, t.ex. Mijas Pueblo, Ojén och Frigiliana.