Trevliga utflykter

Du kan åka på egen hand med hyrbil, eller så åker vi tillsammans. Vi guidar till alla de platser du ser på denna sida samt några till. Vi har en bil med 9 platser, dvs 8 passagerare.

I Bella Vistas närhet finner du såväl rik kultur som vacker natur. Vandringslederna, grottorna, hästarna liksom de gamla vita byarna utspridda i var och varannan dalgång. Här finner du några av alla de möjligheter som Andalusien erbjuder. Till centrum av staden Coin går vi på 15 minuter. Lite längre bort hittar vi bl.a. dessa städer:

© 2013 by Casa Bella Vista

 

www.casabellavista.se

Kontakta oss för bokning eller mer information:

+34 634 360 389
anders1blomqvist@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Ronda

Ronda byggdes ca 25 000 år sedan när de tidigaste invånarna målade på väggarna i grottsystemen. Grottorna sträcker sig mer än 5 km genom det omgivande kalkstensberget. Ronda är verkligen häpnadsväckande. Den världskända ravinen med bron Puente Nuevo (bilden) är fantastisk. Ronda är så spektakulärt att vi inte behöver berätta så mycket om dess historia, se i stället vad några stora tänkare har sagt om Ronda: "I have looked everywhere for the City of my dreams and have finally found it in Ronda"