Trevliga utflykter

Du kan åka på egen hand med hyrbil, eller så åker vi tillsammans. Vi guidar till alla de platser du ser på denna sida samt några till. Vi har en bil med 9 platser, dvs 8 passagerare.

I Bella Vistas närhet finner du såväl rik kultur som vacker natur. Vandringslederna, grottorna, hästarna liksom de gamla vita byarna utspridda i var och varannan dalgång. Här finner du några av alla de möjligheter som Andalusien erbjuder. Till centrum av staden Coin går vi på 15 minuter. Lite längre bort hittar vi bl.a. dessa städer:

© 2013 by Casa Bella Vista

 

www.casabellavista.se

Kontakta oss för bokning eller mer information:

+34 634 360 389
anders1blomqvist@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Granada

Känd som Andalusiens juvel. Omgiven av de snöklädda topparna av Sierra Nevada ligger staden i ett fantastiskt läge. Här hittar man de första fynden av bosättning i Andalusien. De daterar sig mer än en miljon år tillbaks. Granada var den sista bastionen av islam med 246 år av islamiskt styre efter att mooriska riket i Spanien föll för de krista erövringarna. Det fantastiska palatset Alhambra är ett spekakulärt exempel på den islamiska arkitekturen som har överlevt i västvärlden och är ett måste!