Trevliga utflykter

Du kan åka på egen hand med hyrbil, eller så åker vi tillsammans. Vi guidar till alla de platser du ser på denna sida samt några till. Vi har en bil med 9 platser, dvs 8 passagerare.

I Bella Vistas närhet finner du såväl rik kultur som vacker natur. Vandringslederna, grottorna, hästarna liksom de gamla vita byarna utspridda i var och varannan dalgång. Här finner du några av alla de möjligheter som Andalusien erbjuder. Till centrum av staden Coin går vi på 15 minuter. Lite längre bort hittar vi bl.a. dessa städer:

© 2013 by Casa Bella Vista

 

www.casabellavista.se

Kontakta oss för bokning eller mer information:

+34 634 360 389
anders1blomqvist@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Sevilla

Vid floden Guadalquivir ligger denna eleganta och sofistikerade stad. Där föddes Romerska kejsarna Trajan och Hadrian. Efter romarna kom först germanska folkslag och senare Vandaler. Efter berber- och arabinvasionen av Andalusien var staden, som nu kallades Yxvillia, näst störst i islamiskt inflytande efter Cordoba. Vikingarna kom sedan och invaderade år 844. Sevilla har en vacker arkitektur och en imponerande moske, Cathedral Campanile, som är en av Sevillas mest välkända monument.