Trevliga utflykter

Du kan åka på egen hand med hyrbil, eller så åker vi tillsammans. Vi guidar till alla de platser du ser på denna sida samt några till. Vi har en bil med 9 platser, dvs 8 passagerare.

I Bella Vistas närhet finner du såväl rik kultur som vacker natur. Vandringslederna, grottorna, hästarna liksom de gamla vita byarna utspridda i var och varannan dalgång. Här finner du några av alla de möjligheter som Andalusien erbjuder. Till centrum av staden Coin går vi på 15 minuter. Lite längre bort hittar vi bl.a. dessa städer:

© 2013 by Casa Bella Vista

 

www.casabellavista.se

Kontakta oss för bokning eller mer information:

+34 634 360 389
anders1blomqvist@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Nerja

En trevlig stad med bara 20 000 inv. Den ligger ca 5 mil öster om Malaga så resan dit tar ca 1 timme. Där finns stalaktitgrottor som är spaniens tredje mest besökta plats. Där finns även grottmålningar från stenåldern. Stalaktiterna är enorma, salarna är stora och från golv till tak är det upp till 70 meter. I Nerja besöker vi även Balcón de Europa där vi har en fantastisk utsikt över havet och bergen. Vi kan också passa på att besöka bergsbyn Frigiliana när vi är i Nerja, eller bada i Torrox.